Beylikdüzü escortkuşadası escortmalatya escorthttps://1baiser.com/escort/parissexemodelizmir escortAnadolu Yakası Grup Escort Bayanlaresenyurt escortpornoankara escortsugar rush oynaescort ankaraOlivia's awesome pussylasirena sharing is caring pornwww xxx pron comdiyarbetdiyarbetganobetbetmarlosweet bonanzaAnadolu Yakası EscortBeylikdüzü Escortavenva markets
porn list

“Bu kepazelik hukuki ve ahlaki değerlere aykırıdır”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, İstanbul Anadolu Adliyesi 2. İş Mahkemesi’nde görülen bir duruşmada Hâkim Mehmet Yoylu’nun, Av. Tuğçe Çetin’in etek boyuna, ‘dizden 15 santimetre yukarda. Mevzuata aykırı’ diyerek, eteğin fotoğrafını çektirip tutanak altına aldırmasını yaptığı yazılı açıklamayla kınadı. Yeşilboğaz açıklamasında, “Bu kepazelik, hukuki ve ahlaki değerlere aykırıdır” dedi.

Mersin Barosu olarak, Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’na hakkında suç duyurusunda bulundukları Hâkim Mehmet Yoylu’nun görevden uzaklaştırılmasının doğru bir karar olduğunu belirterek, “Hâkim Mehmet Yoylu, duruşma sırasında kadın meslektaşımızın giymiş olduğu kıyafetine ilişkin olarak, hakimlik mesleğinin kendisine vermiş olduğu yetkilerini ve haddini aşarak, meslektaşımızın etek boyuyla ilgili, taraf vekillerinin ve duruşma bekleyen avukatların beyanlarını almış, yazı işleri müdürünü huzuruna çağırmış, etek boyunun fotoğraflanarak baroya bildirilmesini istemiş, üstelik kadın meslektaşımıza taciz olarak değerlendirilebilecek bu uygunsuz ve yakışıksız davranışlarını tutanağa da geçirmiştir. Bu kepazelik hukuk ve yargı camiasında, ayrıca halkımız arasında büyük bir infial uyandırmıştır” ifadesini kullandı.

“BU TÜR KİŞİLER HUKUK CAMİASINDA BARINDIRILMAMALIDIR”

Hakim Mehmet Yoylu’nun eylem ve tutumunun, hakimlik mesleğine ve mahkemenin saygınlığına uygun düşmediği gibi, ahlaki değerlere de aykırı bir davranış olduğuna vurgu yapan Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, “Mevzuatımız ve Bangolar Yargı Etiği ilkeleri, hâkimlerin uyması gereken ilke ve kuralları belirlemiştir. Bu kişi, daha önce de bir avukata saldırması nedeniyle gündemde yer almıştı. Bu hâkimin ilk vukuatı olmadığı gibi, bu gidişle son olmayacağı da aşikârdır. Adaleti temsil eden bu tür kişilerin hukuk camiasında barındırılmaması, mesleğimizin saygınlığı ve itibarı açısından son derece önemli ve sakıncalıdır. Mersin Barosu olarak; Çağ dışı, akıl almaz bu davranışı şiddetle kınıyor, konunun takipçisi olduğumuzu meslektaşlarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız” şeklinde konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

mersin eskort
avcılar escort antalya escort ataköy escort ataşehir escort avrupa yakası escort bahçelievler escort bahçeşehir escort bakırköy escort beşiktaş escort beylikdüzü escort bodrum escort bursa escort eskişehir escort etiler escort fatih escort gaziantep escort halkalı escort izmir escort izmit escort kadıköy escort kartal escort kayseri escort kocaeli escort konya escort kurtköy escort kuşadası escort maltepe escort mecidiyeköy escort mersin escort pendik escort samsun escort şirinevler escort şişli escort taksim escort ümraniye escort denizli escort diyarbakır escort istanbul escort nişantaşı escort