Bu sene 7’incisi yapılacak olan Ekinci Müzik Akademisi Türk Halk Müziği Konserleri çerçevesinde Güler Duman yarın Mersin’de sahne alacak.
Ekinci Müzik Akademisi geçen yıl olduğu gibi su sene de muhteşem konuklarla konser vermeye hazırlanıyor. Hasan Ekinci’nin şefliğinde hazırlanan konser için aylardır hazırlıklarını sürdüren akademi mensuplarının sahne almasıyla başlayacak olan Ekinci Müzik Akedemisi Türk Halk Müziği Konserleri-7 için Güler Duman, Mersin’e geliyor.
Konser hakkında gazetemize konuşan Şef Ekinci, “Geçen yıllarda Mersin’de çok güzel konserler verdik. Bu sene de muhteşem bir konsere daha imza atacağız. Özlenen ve türküleri harika sesiyle yorumlayan sevgili Güler Duman’ın bizlerle olması ayrı bir hava katacaktır. Koro mensubu arkadaşlarımızla her şeyin kusursuz olması ve gelenlerin kulaklarının paslarının silinmesi için hummalı çalışmalar yürüttük. Bütün türkü severleri yarın bekliyoruz” dedi.
Uzun yıllardır Mersin’e gelmeyen Duman’ın sahne alacağı konser yarın saat 19:00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde başlayacak.