SES Mersin Şubesi 10. Olağan Genel Kurulunu tamamlayarak yeni yönetimini belirledi. Tek liste ile gidilen seçimde eş başkanlığa Özge Göncü ve Zeki Sinan Doğan seçildi.
Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Mersin Şubesi, Eğitim-Sen Mersin şubesinde 10. Genel kurulunu gerçekleştirdi. Şube Eş Başkanı Yılmaz Bozkurt, sağlık ve sosyal hizmet emekçilerinin hak, özgürlük ve barış mücadelesinde bedel ödeyerek bugünlere geldiğini ve bundan sonrada bedel ödemekten çekinmeyeceklerini belirtti.
15 Mart’ta Ankara’da gerçekleşecek “Beyaz Miting” e çağrı yapan Bozkurt, sağlıkta şiddetin önlenmesi ve gerekli yasaların çıkartılması için herkesi mitinge davet etti.
Bozkurt’un ardından söz alan sendika ve demokratik kitle örgütü temsilcileri genel kurulun başarılı geçmesi temennisinde bulunarak, birlikte mücadele etmenin önemine dikkat çekti.
Konuşmaların ardından faaliyet ve mali raporun okunmasının ardından ve seçime geçildi. Tek liste ile gidilen seçimde Özge Göncü ve Zeki Sinan Doğan eş başkan oldu.