Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi Cumhuriyet Salonu’nda yarın akşam saat 20.00’da Wernicke Korsakofflular ve Eski Mahpuslularla Dayanışma Girişimi için konser düzenlenecek. Konsere tüm dayanışma ruhunu taşıyanların katılımı bekleniyor.
Wernicke Korsakofflular ve Eski Mahpuslularla Dayanışma Girişimi için düzenlenecek olan etkinlikte, şiir ve slayt gösteriminin ardından sahne alacak olan Öteki Koro Renkler ve Diller ile Özlem Taner ve Hosein Mahmudi ezgiler dillendirecek.
Dayanışma adına katılım gerçekleştirilmesi için yapılan açıklamada, “Çabalarımızın sonucunu almaya sadece bir gün kaldı. Yanımızda, yöremizde, yüreğimizde olan, çabamızda bize destek veren tüm arkadaş, dost,kardeş ve kurumlara teşekkür ediyoruz. Amacımıza bizi ulaştırmak için verdiğiniz emeklerinize, özverinize binlerce teşekkürler. Her şey güzel olacak” denildi.